Лого дизайн

Логото е вашият отличителен знак, символът, по който вашите потенциални клиенти и партньори ще ви разпознаят и запомнят. Вашият лого дизайн отразява стила и търговската марка, създава първото впечатление за вашия бизнес и ви отличава от останалите на пазара. Добрият лого дизайн вдъхва доверие у клиента, говори за качество на услугата или продукта, който предлагате. Ето защо към него трябва да се подходи с много внимание и професионализъм.

Лого дизайнът може да се състои от графика или шрифт, или от комбинация между двете. Важна част от дизайна са избора на цветове и графични елементи, съобразени със сферата на дейност на клиента, неговия стил и предпочитания, както и целевата аудитория.

Дизайн на корпоративна идентичност

Корпоративният лого дизайн може да се използва самостоятелно или да представлява основния елемент в дизайна на цялостна фирмена идентичност, която включва още: визитни картички, фирмени бланки, пликове за писма, папки, брандиране на различни рекламни материали като тефтери, химикалки, хартиени торбички и други.

Как протича поръчката на лого дизайн и фирмена идентичност?

1. За да поръчате лого дизайн трябва да ни изпратите кратко задание през формата за контакт или на имейл info@studiodreamtime.com
2. Ние ще се свържем с вас, за да обсъдим всички необходими подробности – предназначение на логото, предпочитания за стил, цветове, графика и/или текст и т.н.
3. В срок от 7-10 дни ще ви изпратим три различни идейни концепции за лого дизайн.
4. Ще обсъдим проектите и ще разработим един от тях по ваш избор, за да получим желаното от вас стилно и професионално лого.

error: Content is protected !!